SÆLG GENNEM OS

Ønsker du hjælp til at sælge? Hos Preloved Luxury vil vi meget gerne hjælpe med at sælge dine designer items for dig. 

Ved levering af en eller flere varer, laves en skriftlig aftale, som sikrer samarbejdet imellem os. Standardaftalen indeholder generelle oplysninger om hvilke varer du har afleveret samt salgspris og dato. Vi aftaler i fællesskab en pris på varen. Gør dig gerne overvejelser om dine prisforventninger på forhånd. Herefter varetager vi salget.

 

Vores rater ved komissionssalg

 

Varer > DKK 55.000 – 18 %

Varer DKK 20.000 - 55.000 – 22 %

Varer DKK 5.000 - 20.000 – 28 %

Varer DKK 0 - 5.000 – 32 %

 

14 dage efter varen er solgt, vil du modtage pengene via bankoverførsel, såfremt køber ikke har benyttet sig af returretten.

 

Der er 20 dages binding når du sælger gennem os. Hvis varen ikke er solgt efter 20 dage, vælger du selv om du forsat vil have varen til salg hos os. Vi gør opmærksom på, at alle de varer vi tager ind, vil gennemgå vores nøjsomme ægthedstjek og kvalitetstjek. Såfremt varen ikke består dette tjek, vil tasken blive refunderet på sælgers regning.

Dine varer må ikke være til salg andre steder, når de er indleveret til os i kommission, og kan ikke afhentes før udløb af salgsperioden (afhentes i utide koster det DKK 800,- i administrationsgebyr pr. del).

Alle varer i kommission er indleveret på eget ansvar. Vi gør alt for at passe på kundernes ting og har overvågning samt alarmer. Skulle det dog ske, at en vare forsvinder i kommission, er det din egen indboforsikring, som skal dække.

 

Hvorfor vælge os?

  • Du får op til 82% ved salg af tasker gennem os.

  • Vi tager flotte billeder og videoer som gør varen endnu mere attraktiv. 

  • Vi sørger for alt, så du slipper for besværet.

  • Vi tilbyder et stort netværk af luksus-interesserede købere samt Facebook generede annoncer og Google ads.

  • Vi sørger for at behandle dine varer med største omhu, respekt og fortrolighed.